Overslaan en naar de inhoud gaan
VERWARMING AIRCO SANITAIR VENTILATIE

NIEUWBOUW / RENOVATIE

Elk nieuwbouwproject wordt volledig volgens de wensen van de klant uitgewerkt.

Tijdens de ontwerpfase houden wij steeds rekening met de warmteverliesberekening van de woning, de EPB-eisen, het warmteafgifte-systeem, e.d..

Een verwarmingsinstallatie kan werken op gas, stookolie, elektriciteit (warmtepomp) of gecombineerd met een houtkachel of zonne-energie. Gecombineerd met bijhorende thermostaat die eventueel compatibel is met uw smartphone of tablet.

Als afgiftesysteem zijn er radiatoren, convectoren, luchtverwarming en vloerverwarming.

HERSTELLING / ONDERHOUD

Wij voeren herstellingen en onderhoud uit op alle merken van CV-toestellen. Maar als Buderus-specialist, hebben wij steeds de meest courante wisselstukken van Buderus CV-toestellen op stock.

Bij een ketelvervanging kijken we samen welk type toestel het best past bij uw specifieke situatie. Een moderne en nieuwe CV-ketel zorgt altijd voor een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot.

Ons bedrijf is Cerga-gecertificieerd dus u heeft geen externe keuring nodig voor de indienststelling van uw gasleiding.

Wij hebben ook een erkenning als 'technicus vloeibare brandstof', 'technicus gasvormige brandstof' en 'technicus verwarmingsaudit'. We mogen dus wettelijk instaan voor de keuring voor eerste ingebruikname, het periodieke onderhoud en de verwarmingsaudit van centrale stooktoestellen.